Waar vindt u de kerk

Het adres van de kerk is:
Dorpstraat 78
6227 BP - Maastricht

Komend uit richting Eindhoven, Heerlen, of
via de Kennedybrug uit Centrum Maastricht

De terugweg richting Eindhoven, Heerlen, of
via de Kennedybrug naar Centrum Maastricht

Uit richting Vaals / Gulpen

Uit richting Eindhoven, Heerlen, of
via de Kennedybrug uit Centrum Maastricht

De kerk ligt aan de Dorpstraat te Heer - Maastricht.
U kunt gemakkelijk parkeren naast de kerk.
Deze is ook goed per bus bereikbaar.

Wanneer u per auto bent: volg op de ANWB-borden (=Wijk 27).

Komt u uit noordelijke of zuidelijke richting naar Maastricht via autoweg A2, neem dan de afslag Cadier en Keer/Vaals.
De eerste woonwijk die u binnenrijdt, is Heer. U passeert een aantal woonhuizen, winkels en stoplichten en gaat vervolgens bij het eerste stoplicht waar u rechtsaf kunt, naar rechts.
U rijdt omhoog door de winkelstraat (=Dorpstraat) en vindt dan aan uw rechterhand de kerk.
Direct achter de kerk, rechts, kunt u parkeren.

Klik hier om foto's van de route zien

De terugweg richting Eindhoven, Heerlen, of via de Kennedybrug naar Centrum Maastricht

U verlaat het parkeerterrein naast de kerk en slaat links af.
Bij de stoplichten mag u niet links of rechts afslaan; u steekt het kruispunt over en neemt daarna de eerste weg naar links.
U ziet dan voor u het voormalige gemeentehuis van Heer; u rijdt daar omheen door aan het einde van de weg links af te slaan.
U rijdt deze straat uit en draait dan naar rechts de Akersteenweg op. Attentie: (brom-) fietsers die van links komen hebben voorrang, maar de auto's die uit die richting komen, hebben een eigen rijstrook zodat u voorzichtig kunt doorrijden. Vrijwel onmiddellijk arriveert u bij het eerste stoplicht op deze weg.
Nadat u het tweede stoplicht hebt gepasseerd, kunt u :
ofwel rechts voorsorteren om richting Heerlen/Eindhoven te gaan,
ofwel rechtdoor rijden naar het centrum van Maastricht.

Uit richting Vaals / Gulpen

Komt u uit richting Gulpen/Vaals, dan ziet u eerst op een bord aangegeven dat u gemeente Maastricht binnenrijdt. Vervolgens sorteert u bij het eerste stoplicht links voor en gaat hier linksaf. U rijdt de (lichte) helling op en gaat bij het eerstvolgende kruispunt rechts. U rijdt vervolgens door tot aan een T-splitsing. Hier gaat u linksaf; u bevindt zich dan in de Dorpstraat. Na dertig meter ziet u de kerk rechts liggen. U kunt parkeren naast de kerk.
Voor de terugweg kunt u de route in omgekeerde volgorde nemen.

Klik hier om foto's van de route zien

(Laatst bijgewerkt op 8 december 2008)