Waar vindt u de kerk

Het adres van de kerk is:
Dorpstraat 78
6227 BP - Maastricht

1A. Vanuit richting Eindhoven of Heerlen

Volg de borden richting Cadier en Keer, nr. 54.
U rijdt de tunnel in (max. 80 km/uur).
Na ongeveer 100 meter kiest u de rechter rijbaan; blijf nr. 54 volgen.
Wanneer u de tunnel verlaat, buigt de weg eerst naar rechts, dan naar links (max. 50 km/uur).
Voeg vervolgens in in de rechter rijstrook en sla bij de stoplichten rechts af.
U rijdt op de Akersteenweg rechtdoor en slaat bij het vierde stoplicht rechts af.
U rijdt dan op de Dorpstraat.
De kerk ligt aan de rechterkant. U kunt naast de kerk parkeren.

1B. Terug richting Eindhoven of Heerlen

U verlaat het parkeerterrein naast de kerk en slaat links af.
Bij de stoplichten mag u niet links of rechts afslaan; u steekt het kruispunt over en neemt daarna de eerste weg naar links.
U ziet dan voor u het voormalige gemeentehuis van Heer; u rijdt daar rechts omheen en aan het einde van de weg slaat u links af.
U rijdt deze straat uit en draait dan naar rechts de Akersteenweg op. Attentie: (brom-) fietsers die van links komen hebben voorrang, maar de auto's die uit die richting komen, hebben een eigen rijstrook zodat u voorzichtig kunt doorrijden. Vrijwel onmiddellijk arriveert u bij het eerste stoplicht op deze weg.
Nadat u het tweede stoplicht hebt gepasseerd, kunt u links voorsorteren om richting Heerlen/Eindhoven te gaan.
Vervolgens uiterst links voorsorteren.
Bij het stoplicht linksaf; de weg draait naar rechts, maar
u blijft hier op de linker rijstrook.
Daarna rijdt u de tunnel in (max. 80 km/uur).
Ga op de linker rijstrook rijden en volg de bordjes N2.

2. Vanuit richting Vaals / Gulpen en terug

Komt u uit richting Gulpen/Vaals, dan ziet u eerst op een bord aangegeven dat u gemeente Maastricht binnenrijdt. Vervolgens sorteert u bij het eerste stoplicht links voor en gaat hier linksaf. U rijdt de (lichte) helling op en gaat bij het eerstvolgende kruispunt rechts. U rijdt vervolgens door tot aan een T-splitsing. Hier gaat u linksaf; u bevindt zich dan in de Dorpstraat. Na dertig meter ziet u de kerk rechts liggen. U kunt parkeren naast de kerk.
Voor de terugweg kunt u de route in omgekeerde volgorde nemen.

3A. Vanuit Centrum Maastricht

Rijd via de Kennedybrug. Op de brug links voorsorteren om rechtdoor te kunnen gaan naar de Akersteenweg. Daarbij passeert u twee stoplichten.
Op de Akersteenweg gaat u bij het vierde stoplicht rechts af.
U bevindt zich dan op de Dorpstraat. De kerk ligt aan de rechterkant.
U kunt naast de kerk parkeren.

3B. Terug naar Centrum Maastricht

U verlaat het parkeerterrein naast de kerk en slaat links af.
U rijdt deze straat uit en draait dan naar rechts de Akersteenweg op. Attentie: (brom-) fietsers die van links komen hebben voorrang, maar de auto's die uit die richting komen, hebben een eigen rijstrook zodat u voorzichtig kunt doorrijden. Echter, vrijwel onmiddellijk arriveert u bij het eerste stoplicht op deze weg.
Nadat u het tweede stoplicht hebt gepasseerd, kunt u rechtdoor blijven rijden naar het centrum van Maastricht.

4A. Vanuit richting Eijsden (via A2)

Neem afslag Gronsveld. Sla daarna rechts af.
Blijf vervolgens rechtdoor rijden, waarbij u drie rotonde's passeert.
De kerk ligt aan de linker kant. U kunt naast de kerk parkeren.

4B. Terug richting Eijsden (via A2)

U verlaat het parkeerterrein naast de kerk en slaat rechts af.
Blijf vervolgens rechtdoor rijden, waarbij u drie rotonde's passeert.
Rijd rechtdoor, over de autoweg heen, sorteer links voor en sla links af.

(Laatst bijgewerkt op 21 november 2018)